fbpx

ink & cuts Barbers

Dé Barbershop van Papendrecht waar de man terecht kan voor een knip-, trim– en scheerbehandeling. Of je nou een klassiek of modern kapsel wilt, voor beide ben je op het juiste adres. Wij denken graag met je mee om jouw gewenste look  te realiseren.

Aandacht is key! Dat wilt zeggen dat wij de tijd nemen voor ieder behandeling. Met een relaxte ambience in combinatie met onze authentieke interieur voelt het bij ‘De barbershop’ net als thuiskomen.

Inloop is mogelijk maar wij werken zo veel mogelijk op afspraak.

de Barbers van Ink & Cuts

 Ivan  

Op z’n 16e ging Ivan voor het eerst knippen op zijn broertje. Dat pakte gelukkig goed uit want hij bleek er gevoel voor te hebben.

Veertien jaar later (2017) en heel wat vlieguren in het vak is een uitnodiging van Lex (zie tattoo)  de aanleiding geweest om te beginnen met een barber shop. Deze samenwerking bleek een succes te zijn.

Terwijl de barber shop groeit blijft Ivan zich ook verder ontwikkelen als barber en als ondernemer. Hij is ambitieus en legt de lat hoog in service en kwaliteit. En staat sinds kort ook voor de klas om les te geven in het barber vak.

Mellie  

Het begon allemaal toen haar neefje vijf jaar geleden boos terug kwam van de kapper: zijn haar was verpest. Mellie dacht ‘ik kan dit fixen!’ zij kocht een tondeuse en fixte haar neefje zijn haar en vond toen meteen haar passie.

Na zichzelf jarenlang te hebben ontwikkeld in het kappersvak, kan zij zeggen dat zij een volwaardig barbier is. Daarom besloot zij dit jaar {2020} een carrièreswitch te maken en aan de slag te gaan als barbier bij Ink & Cuts.

Maak Afspraak

Kies een behandeling en pak jouw gewenste spot
Tip: Wil je sneller een spot? Vink dan ‘Geen medewerkervoorkeur‘ aan

Roadmap

Stap 1

Kies je behandeling. 

Stap 2

Kies medewerker voorkeur.

Stap 3

Kies datum & tijdstip.

Stap 4

Vul je gegevens in en reken af. Tot snel!

Maandag: Gesloten
Dinsdag: 10:00 – 18:00
Woensdag: 10:00 – 18:00
Donderdag: 10:00 – 21:00
Vrijdag: 10:00 – 18:00
Zaterdag: 10:00 – 16:00
Z0ndag: Gesloten

Ink & Cuts Barbers

T. +31 6 103 734 54
E. barber@inkandcuts.nl
A. Westeind 39, 3351 AL Papendrecht