fbpx
Selecteer een pagina

ink & cuts Barbers

Dé Barbershop van Papendrecht waar de man terecht kan voor een knip-, trim– en scheerbehandeling. Of je nou een klassiek of modern kapsel wilt, voor beide ben je op het juiste adres. Wij denken graag met je mee om jouw gewenste look  te realiseren.

Aandacht is key! Dat wilt zeggen dat wij de tijd nemen voor ieder behandeling. Met een relaxte ambience in combinatie met onze authentieke interieur voelt het bij Ink & Cuts net als thuiskomen.

Inloop is mogelijk maar wij werken zo veel mogelijk op afspraak.

 beschikbaarheid: di-wo-do-vr-za

Op z’n 16e ging Ivan voor het eerst knippen op zijn broertje. Dat pakte gelukkig goed uit want hij bleek er gevoel voor te hebben.

Veertien jaar later (2017) en heel wat vlieguren in het vak is een uitnodiging van Lex (zie tattoo)  de aanleiding geweest om te beginnen met een barber shop. Deze samenwerking bleek een succes te zijn.

Terwijl de barber shop groeit blijft Ivan zich ook verder ontwikkelen als barber en als ondernemer. Hij is ambitieus en legt de lat hoog in service en kwaliteit.

beschikbaarheid: di-wo-do-vr

Het begon allemaal toen haar neefje zeven jaar geleden boos terug kwam van de kapper: zijn haar was verpest. Mellie dacht ‘ik kan dit fixen!’ zij kocht een tondeuse en fixte haar neefje zijn haar en vond toen meteen haar passie.

Na zichzelf jarenlang te hebben ontwikkeld in het kappersvak, kan zij zeggen dat zij een volwaardig barbier is. Daarom besloot zij in 2020 een carrièreswitch te maken en aan de slag te gaan als barbier bij Ink & Cuts.

David | junior barber

beschikbaarheid: wo-do-vr-za

Maak kennis met David, onze getalenteerde junior barber uit Portugal! David’s passie voor knippen begon toen hij slechts 17 jaar oud was. In zijn thuisland heeft hij een aantal kapperscursussen gevolgd. Een jaar geleden (2022) besloot hij zijn droom in Nederland na te jagen.  David is vastbesloten om een succesvolle barber te worden en zijn passie te volgen. Bij de Ink & Cuts barbers hoopt hij dit allemaal te kunnen realiseren.

Maak Afspraak

Kies een behandeling en pak jouw gewenste spot
Tip: Wil je sneller een spot? Vink dan ‘Geen medewerkervoorkeur’ aan

Maak kennis met David:
Boek een afspraak via ‘junior barber’

Maandag: Gesloten
Dinsdag: 10:00 – 18:00
Woensdag: 10:00 – 18:00
Donderdag: 10:00 – 18:00
Vrijdag: 10:00 – 18:00
Zaterdag: 09:00 – 14:00
Z0ndag: Gesloten

Ink & Cuts Barbers

T. +31 6 103 734 54
E. barber@inkandcuts.nl
A. Westeind 39, 3351 AL Papendrecht