fbpx

Barber Shop ink & cuts

Dé Barbershop van Papendrecht waar de man terecht kan voor een knip-, trim– en scheerbehandeling. Of je nou een klassiek of modern kapsel wilt, voor beide ben je op het juiste adres. Wij denken graag met je mee om jouw gewenste look  te realiseren.

Aandacht is key! Dat wilt zeggen dat wij de tijd nemen voor ieder behandeling. Met een relaxte ambience in combinatie met onze authentieke interieur voelt het bij ‘De barbershop’ net als thuiskomen.

Inloop is mogelijk maar wij werken zo veel mogelijk op afspraak.

Wij zijn de Barbers van Ink & Cuts

Sander 

Drie jaar geleden {2017}  besloot Sander impulsief dat hij naar de barberschool wilde gaan. Wat hij destijds niet wist is dat het hem goed in de vingers zou liggen. Drie jaar lang heeft hij zichzelf gestort in het barbierenvak; van diverse kapsels tot kennis in haarproducten: bij Sander kan je altijd terecht voor goed advies. Hij is nooit uitgeleerd en blijft zichzelf dan ook ontwikkelen door regelmatig cursussen te volgen.

Mellie  

Het begon allemaal toen haar neefje vijf jaar geleden boos terug kwam van de kapper: zijn haar was verpest. Mellie dacht ‘ik kan dit fixen!’ zij kocht een tondeuse en fixte haar neefje zijn haar en vond toen meteen haar passie.

Na zichzelf jarenlang te hebben ontwikkeld in het kappersvak, kan zij zeggen dat zij een volwaardig barbier is. Daarom besloot zij dit jaar {2020} een carrièreswitch te maken en aan de slag te gaan als barbier bij Ink & Cuts.

Maak Afspraak

Kies een behandeling en pak jouw gewenste spot
Tip: Wil je sneller een spot? Vink dan ‘Geen medewerkervoorkeur‘ aan

Roadmap

Stap 1

Kies je behandeling. 

Stap 2

Kies medewerker voorkeur.

Stap 3

Kies datum & tijdstip.

Stap 4

Vul je gegevens in en reken af. Tot snel!

Maandag: Gesloten
Dinsdag: 10.00 – 18.00
Woensdag: 10.00 – 18.00
Donderdag: 10.00 – 21.00
Vrijdag: 10.00 – 18.00
Zaterdag: 10.00 – 16.00
Z0ndag: Gesloten

Barber shop Ink & Cuts

T. +31 6 103 734 54
E. barber@inkandcuts.nl
A. Westeind 39, 3351 AL Papendrecht