fbpx

Karen’s Cosmetics

Bij Karen’s cosmetics kun je terecht voor permanente make-up, voornamelijk wenkbrauwen en eyeliners. Bij de wenkbrauwen maakt karen gebruik van de ombre/schaduwtechniek. Een mooie wenkbrauw accentueert het gezicht en de ogen. De insteek is dan ook om accenten aan te brengen op een zo natuurlijk mogelijke manier. Bij de eyeliner gaat het om een lijntje tussen de wimpers waardoor de ogen sprekender lijken. Ook is het mogelijk om boven het lijntje van de wimpers een eyeliner te zetten.

Permanente make-up is anders dan een tatoeage. Buiten het feit dat de apparatuur en de inkt anders is, plaats je bij PMU de inkt net onder de opperhuid waar het bij tatoeëren dieper in de huid gaat. De reden dat we PMU niet dieper tatoeëren is, omdat de inkt dan sneller van kleur verandert en je bijvoorbeeld kans krijgt op vergrijzing of het roder worden van de kleur. De opperhuid blijft zich vernieuwen, vandaar dat PMU ook binnen twee tot drie jaar vervaagd. Het is dan ook verstandig om het pigmenteren bij te houden.

Karen gebruikt de kleuren van Ecuri cosmetics, deze kleuren kunnen ook verwijderd worden, mocht dit nodig zijn. Doordat de naald dun is en we net onder de opperhuid blijven, is de behandeling niet heel erg pijnlijk. Karen voldoet aan de hygiëne eisen van de GGD. Ben je nieuwsgierig naar wie Karen is en hoe het precies in zijn werk gaat, kom dan gerust langs voor informatie.

Karen’s Cosmetics

Over Karen

Karen komt oorspronkelijk uit de wereld van het onderwijs. Na vele jaren met plezier te hebben gewerkt, werd het tijd voor een verandering. Bij Ink and Cuts heeft Karen een plekje gevonden. Zij vond dat het tijd werd voor wat meer dames in de zaak. Door middel van permanente make-up probeert zij het make-up leven van de vrouw wat makkelijker te maken. Samen kijkt ze met jou wat er het meest natuurlijk uitziet zodat je ‘s morgens, zonder zorgen, snel op je mooist de deur uit kunt.

Waarom

Wij werken in een relaxte ambiance met het nieuwste apparaat van ecuri cosmetics. Samen met Lex (tattoo) en Ivan (Barber) streven we ernaar dat onze klanten zich op hun gemak voelen bij ons. In een kleine setting kijken we samen naar jouw wensen. Wij streven ernaar om op een zo natuurlijk mogelijke manier je permanente make-up te zetten met de nieuwste apparatuur. Daardoor komt jouw natuurlijke schoonheid nog meer tot zijn recht en heb je ‘s morgens weer tijd voor een heerlijk bakje koffie.

De behandeling

Een afspraak bij Karen bestaat uit twee behandelingen. Tijdens de eerste behandeling bespreken we samen jouw wensen en tekenen we de wenkbrauwen voor. De behandeling start niet voordat je tevreden bent over de vorm. De eerste pigmentatie gaat vooral over vorm en kleur en duurt ongeveer twee uur. Tijdens de tweede behandeling kijken we naar de intensiteit en werken we de vorm bij. Deze behandeling is korter en afhankelijk hoe goed de pigmentatie van de eerste keer is blijven zitten.

Wat je moet weten:

  • Samen kijken we naar de beste vorm voor jouw wenkbrauwen. We gaan pas pigmenteren wanneer jij tevreden bent over de vorm
  • Na het pigmenteren worden de wenkbrauwen heel donker en ontstaan er korstjes. Wanneer de korstjes eraf vallen, is de wenkbrauw een stuk lichter geworden. Laat je dus niet misleiden door foto’s op het internet. Deze foto’s zijn gemaakt net na een behandeling
  • Na de eerste behandeling heb je nog een behandeling nodig, dit is bij de prijs inbegrepen.
  • Bij de tweede behandeling kunnen er nog dingen worden bijgewerkt
  • De wenkbrauwen vervagen na twee a drie jaar, dit is afhankelijk van je huid
  • Ook heeft het met je huid te maken of de inkt goed blijft zitten. Een vette huid is bijvoorbeeld moeilijker om te pigmenteren
  • Wenkbrauwen doen wonderen voor een frisse, geweldige look!!
  • Heb je twijfels of vragen, kom gerust even langs.

TARIEVEN

Eyeliner tussen de wimpers: 100,-
Eyeliner onder:  100,-
Eyeliner onder en boven tussen de wimpers:   200,-
Eyeliner tussen de wimpers boven en eyeliner:  170,-
Eyeliner tussen de wimper en eyeliner onder en boven:   260,-

Wenkbrauwen:  210,-
Na 1 jaar herhalen € 100,-
Na 2 jaar herhalen € 170,-

Afspraak maken

WERKDAGEN

Wij werken uitsluiten op afspraak:
Donderdag, Vrijdag en Zaterdag

Contact

Ink & Cuts | Cosmetics

T. +31 6 38 75 88 37
E. miss@inkandcuts.nl
A. Westeind 39, 3351 AL Papendrecht