fbpx
Selecteer een pagina

tattoo studio ink & cuts

De tattoo studio in Papendrecht waar je terecht kan voor alle stijlen tatoeages.

“Van naam tot passage uit je mooiste boek.
Van black & grey tot full color.
Van goudvis tot Japanse koi.
Van old school tot newschool.
Van aquarel tot maori
en alles wat daar tussen in zit.”

Kortom.. je kan bij ons terecht voor al je tattoo wensen. Natuurlijk kan je kiezen voor een bestaand ontwerp maar bij voorkeur ontwerpen wij aan de hand van jou wensen en ideeën een tatoeage die bij jou en je lichaam past.

Voor het zetten van de tattoo wordt er gewerkt in een hygiënische en zeer ontspannen ruimte waar de aandacht uitgaat naar jou en je tattoo.

Lex  

is zijn hele leven al met tekenen en schilderen bezig. Een creatieve geest is dus wel aanwezig! Na vele omzwervingen in verschillende beroepen kwam hij een aantal jaar geleden in contact met een Thaise tatoeëerder die op traditionele wijze met bamboe en naalden tatoeëerde. Zijn interesse was direct gewekt en op die manier is de start gemaakt om te gaan tatoeëren.

Na die leerfase kwam snel de overstap naar het machinaal tatoeëren. Door mee te lopen bij twee Rotterdamse tatoeëerders in West en Noord zijn destijds de spreekwoordelijke punten op de i gezet. Hierin heeft hij dan ook helemaal zijn draai en creativiteit gevonden.

Ronald  

is jaren creatief bezig geweest met van alles en nog wat, maar een aantal jaar geleden heeft hij zijn oude hobby tekenen weer opgepakt. Nadat hij een opdracht had gekregen om een tattoo te ontwerpen, is hij nooit meer gestopt met tekenen en ontwerpen. Na veel stijlen geprobeerd te hebben werd hij uiteindelijk het meest geïnspireerd door de Maori en Polynesische cultuur en natuurlijk de daarbij behorende tatoeages.

Met de komst van social media, is hij zijn tekeningen gaan posten op Instagram en Facebook. Na vele reacties en ontwerp opdrachten ontstond het idee hier iets mee te gaan doen. Na een tattoo afspraak bij Lex is hij op de zaterdag stage gaan lopen. Sindsdien loopt hij al aantal jaren mee in de studio. Hij doet dit voor als nog op de vrijdag en zaterdag.

Kenny  

Was vroeger al vaak aan het tekenen , vond het leuk om zijn eigen strips te maken. Tijdens zijn militaire dienstperiode bleef het een tijdje rustig in zijn creatieve geest. Een aantal jaar geleden heeft hij het tekenen weer opgepakt en bleef gefacineerd door de tattoo wereld. Daarna is hij tekenen gaan combineren met tatoeëren.

Hij tattoeëerd nu 5 jaar en heeft dit zichzelf grotendeels aangeleerd daarnaast heeft hij ook begeleiding gehad van artiesten in zijn eigen kring. Bij Ink & Cuts gaat hij aan een nieuwe hoofdstuk beginnen en zal hij aan de gang gaan om zijn kwaliteiten tot een nog hoger niveau te tillen.

Waarom kies je voor ons?

Wij streven ernaar om jou wens, gedachte of beeld in een fantastische tattoo om te zetten. Wil je een rug vol of iets kleins, het proces en de stap ernaar toe blijven hetzelfde. Het belangrijkste daarbij is dat jij je vooral op je gemak en thuis voelt. Uiteraard wordt er gewerkt in een zeer relaxte en hygiënische ruimte. Waardoor wij van DIKKE INKT en jij ontspannen de spreekwoordelijke ” slachtpartij ” kunnen doorstaan. Heb je ideeën die je wil bespreken of wil je gewoon eens kennis maken kom dan eens langs. Koffie of thee staat altijd klaar.

 

Afspraak & Prijs

Wij werken veelal op afspraak. Daardoor krijgt je de aandacht die je verdient en ben je geen nummertje tussendoor. Voor een afspraak kan je dan ook het beste langskomen in de studio. Trek je stoute schoenen aan en wandel gewoon even binnen.

We kijken dan samen naar jouw ideeën en wat mogelijk is. Pas als we allebei helemaal happy zijn maken we een afspraak om te tatoeëren. Omdat we voor iedere tattoo bepaalde voorbereidingen moeten doen en hiervoor tijd moeten reserveren, vragen wij een aanbetaling van 50 euro. Houd hier rekening mee als je een afspraak komt maken. Deze aanbetaling wordt verrekend tijdens de tattoo afspraak. Heb je meerdere afspraken dan wordt de aanbetaling verrekend tijdens de laatste tattoo afspraak. Uiteraard kan je ons even mailen wat de slimste tijd is om langs te komen. Maar we maken altijd even tijd voor je.

  • DIKKE INKT tatoeërt alleen vanaf 18 jaar en ouder. (ff lekker belerend maar je denkt nu eenm
    aal anders naarmate je ouder wordt.)
  • Geen drank en geen drugs voor of tijdens het tatoeëren.
  • Een tattoo laten zetten gebeurt altijd geheel op eigen risico.
  • Natuurlijk mag je iemand mee nemen waar jij je lekker bij voelt maar hou het bij één persoon. Zo blijft de sfeer voor jou en ons lekker ontspannen en kunnen we er echt DIKKE INKT van maken.

Tijdens het voorbespreken kunnen wij je vertellen wat het gaat kosten. Dit ligt aan veel verschillende dingen; grootte van de tattoo, detailwerk (veel lijnen), kleurgebruik, schaduwwerk, plaats, etc. We geven geen prijzen via telefoon, mail, instagram of whatsapp omdat alle bovenstaande factoren eerst goed doorgesproken moeten zijn.

DIKKE INKT vindt het belangrijk dat je weloverwogen je tattoo laat zetten en bekend bent met de risico’s. Daarom wordt de tattoo pas gezet als je een toestemmingsformulier hebt getekend. We nemen dit samen door en kijken of alles duidelijk is. Hieronder kan je de beschrijving van de risico’s en het toestemmingsformulier downloaden en lezen. Uiteraard zijn deze ook in de studio aanwezig. Natuurlijk krijg je na het zetten van je tattoo uitgebreide mondelinge uitleg over de verzorging van je tattoo. Mocht je alles nog eens rustig na willen lezen dan kun je hieronder het formulier nazorg downloaden.

Mocht je verhinderd zijn voor je tattoo afspraak meldt dit dan zo snel mogelijk maar in ieder geval
24 uur voor je afspraak anders wordt dit verrekend met de aanbetaling.

 

Wil je meer informatie of een afspraak inplannen, klik hieronder.

Maandag: Gesloten
Dinsdag: 10.30 – 18.00
Woensdag: 10.30 – 18.00
Donderdag: 10.30 – 18.00
Vrijdag: 10.30 – 18.00
Zaterdag: 10.30 – 15.00
Z0ndag: Gesloten

Tattoo Studio Ink & Cuts

E. lex@inkandcuts.nl
T. +31 6 265 555 85
A. Westeind 39, 3351 AL Papendrecht

E. vwronald@hotmail.com
T. +31 6 518 754 79
A. Westeind 39, 3351 AL Papendrecht

Tattoo Studio Papendrecht is volledig gecertificeerd en goedgekeurd volgens
de GGD eisen.

Gecertificeerd bij:
Dienst Gezondheid & Jeugd Zuid-Holland-Zuid

Check ook:
https://www.veiligtatoeerenenpiercen.nl/veilig-tatoeeren